Kızılağaç Mahallesi İlkokulu

WEB https://kizilagacmahallesiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kızılağaç Mahallesi ULA/MUĞLA
VİZYON : İstiyoruz ki… Yetiştirdiğimiz öğrenciler, ileriki yıllarda ilçenin gelişimine katkı sağlasın. İstiyoruz ki… Okulumuzdan,araştıran,kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş, değerlere saygılı,olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. İstiyoruz ki… Okulumuz, her yönden örnek bir okul olsun.
MİSYON : Biz, Atatürk’ün çizdiği çağdaş değerlere sahip,sosyal etkinlikleri olan,Türkçe’yi doğru ve yerinde kullanan ve geleceğe daha başarılı nesiller yetiştiren bir okuluz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Isınma : Kalorifer+Soba+Elektrikli Soba
Lojman : Lojmanda İlçe M.E.M çalışanı bir memur kalmaktadır. Sayısı:1
Servis : Öğretmen servisi yoktur. Mahallemize, Muğla´dan gelip mahallemizden geçen her dolmuşla ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : İl ve ilçe merkezine olan uzaklık fazla olmadığı ve mahallemiz anayol üzerinde olduğu için ulaşım problemimiz yoktur.
Yerleşim Yeri : Mahallemiz Muğla-Ula nın güneyinde olup nüfusu 2011 verilerine göre 995´tir.Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallemizin ekonomisi ise tarım, hayvancılığa dayalıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MUĞLA´YA OLAN UZAKLIK: 16 KM ULA´YA OLAN UZAKLIK: 9 KM
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -